Suna-neContact

Service SAMSUNG

Service si reparatii telefoane SAMSUNG

-Va oferim servicii complete de intretinere si reconditionare pentru telefoanele si tabletele Samsung. Service Samsung, reparatii tablete si telefoane mobile Samsung. Daca telefonul sau tableta dumneavoastra Samsung, are probleme, nu ezitati sa ne contactati.

-Putem repara aproape orice model Samsung, cu orice problema. Fie ca display-ul, touchscreenul sau geamul de protectie este spart in urma unui soc mecanic, sau telefonul Samsung a luat contact cu lichid, va putem ajuta.

-Intervenim pentru defecte hardware in urma socurilor mecanice, reparatii pe placa de baza, probleme la conectorul usb de incarcare, probleme de semnal, butoane de volum, power, oferim reparatii si service Samsung pentru orice model.

Socuri mecanice, geam spart SAMSUNG Galaxy

Service si reparatii Samsung Galaxy Bucuresti

– Ati spart geamul protector al telefonului Samsung Galaxy? Orice model ati avea, va oferim preturi competitive pentru reparatia telefonului dumneavoastra. Display-ul Samsung este asamblat compact, geamul, touchscreen-ul sau LCD-ul fiind inseparabile.  Sunt cazuri in care desi geamul protector este spart, putem separa aceasta componenta de restul touchscreen-ului si a LCD-ului. Inlocuirea presupune multa indemanare si trebuie facuta doar de catre profesionisti. Montajul noului geam se face tot profesional, lipirea facandu-se pe toata suprafata display-ului cu ajutorul unui adeziv optic special, procedeul numit laminare.

-Putem inlocui sticla protectoare pentru o gama mare de terminale Samsung Galaxy. Dintre ele amintim Samsung Galaxy S3(i9300), Galaxy S3 Neo,  Galaxy S4(i9505, i9515, i9500), Galaxy S3 Mini, S4 Mini, Galaxy Note 1 (N7000), Note 2(N7100), Galaxy S5 etc.

 

Update si rescriere software Samsung

-Rescrierea sistemului Andoid sau Bada pentru terminale Samsung, nu reuseste de fiecare data. Clientii care updateaza softul terminalelor Samsung, sunt de multe ori pusi in situatia in care update-ul de software este intrerupt, sau telefonul nu mai functioneaza in parametrii normali. Noi va sfatuim in cazul in care doriti un update de software pentru terminalul dumneavoastra, sa folositi doar update-ul din meniu  prin wi-fi sau cel prin softul KIES de la samsung. Nu este recomandat update-ul cu alte programe gasite si downloadate de pe internet. De multe ori, zona de boot a telefonului Samsung, poate fi afectata, procedura de reparatie fiind destul de costisitoare si de greoaie. In acest caz, rescierea zonei de boot a terminalului Samsung, se poate face numai printr-o interfata hardware speciala. JTAG, fiind necesara desfacerea telefonului si interventia pe placa de baza. Este cazul in care trebuie sa apelati la un service Samsung, pentru aceste operatiuni. Va stam la dispozitie pentru detalii.

Suna-ne
Harta