Touchscreen iPhone 4/4S

Pret Touchscreen-Geam-LCD iPhone 4S

 

In situatia cand geamul protector al telefonului dumneavoastra, iPhone 4 sau iPhone 4S este spart, sau zgariat, trebuie sa siti urmatoarele:

-Desi in urma socurilor mecanice, geamul protector al telefonului dumneavoastra este spart, touchscreen si LCD-ul pot functiona fara probleme. Cu toate acestea, nu se poate schimba doar geamul protector, pentru modelul iPhone 4 si iPhone 4S, este necesar  schimbarea intregului ansamblu geam-touchscreen-lcd.

-Operatiunea se face in service-ul nostru, durata montajului fiind in jur de 30-45 min, in cazul in care piesa este pe stoc.

-Putem oferi clientilor acest produs, cu manopera inclusa, incepand de la 280 ron pentru piesele calitatea A si 480 ron pentru produsul original.

Display-ul calitatea A, nu are diferente vizibile fata de cel original, culorile LCD-ului sunt la fel, touchscreen-ul functioneaza perfect. De aceea mult service-uri, vand acest produs ca fiind original. Acest display este un compromis intre pret si calitate si este recomandat tututor clientilor.

-Pentru oferta si disponibilitatea produselor, va rugam sa ne contactati.

-Mai jos este un tutorial ce prezinta dezasamblarea unui terminal iPhone 4.