Service Blackberry

Service Blackberry, reparatii Blackberry.

Reparatii Blackberry, service gsm profesional pentru orice model Blackberry.service blackberry, deblocare blackberry cod retea, pret deblocare blackberry
Service Blackberry, accesorii blackberry originale, reparatii si service orice model.
-Schimbare carcasa originala Blackberry, reparatie sau schimbare touchscreen Blackberry, display, LCD, afisaj, geam protectie Blackberry.
-Reparatie placa de baza blackberry, service Blackberry probleme semnal, reparatie incarcare, conector incarcare orice Blackberry
Service Blackberry profesional, schimbare, reparatie joystick, trackball, inlocuire conector usb incarcare Blackberry
-Reparatie placa de baza, service gsm profesional, pentru telefoanele Blackberry care ai intrat in contact cu apa sau alte lichide.
Service orice model Blackberry pentru terminalele care au suferit socuri mecanice.
-Va punem la dispozitie accesorii Blackberry originale, inarcator retea Blackberry origial, incarcator auto, acumulator, baterie Blackberry originale.

Decodare deblocare Blackberry.

Decodare blackberry orice model, deblocare cod retea Blackberry
– Decodarea se face pe loc in cateva minute, prin cablu de date. Codul de retea se introduce prin tastatura, nefiind afectat softul telefonului.
– Atentie! Daca doriti sa achizitionati un aparat Blackberry, orice model ar fi, trebuie sa stiti urmatoarele:

decodare, deblocare orice model blackberry, piese blackberry originale, service blackberry bucuresti– Sistemul de operare Blackberry, permite introducerea a maxim 10 coduri gresite. Dupa 10 incercari sistemul nu mai poate accepta codul de retea, chiar daca este calculat corect. Nici rescrierea completa a softului sau update-ul, nu rezolva aceasta situatie, telefonul ramanand codat pe reteaua initiala. Resetarea counterului, este dificila, se face cu o interfata speciala, nu toate modelele fiind suportate. Pentru a verifica daca telefonul este codat, sau daca are coduri gresit introduse, navigati in meniul Optiuni/Optiuni Avansate/SIM card. Desi pe ecran nu va aparea nimic, tastati cu grija urmatoarea secventa de litere : M E P D . Pe ecran vor aparea nivelele de blocare a telefonului dumneavoastra, Nivelul activ, cel mai des intalnit, este MEP2. Daca aveti deja codul de retea, puteti introduce acest cod, tastand in acelasi meniu, secventa M E P 2 . Atentie, pentru cifra 2, trebuie utilizat Shift. Nu introduceti coduri de care nu sunteti siguri. Nu introduceti coduri de la alte telefoane. Fiecare aparat Blackberry are un cod de deblocare unic.

– Asigurati-va atunci cand cumparati un telefon Blackberry second-hand, ca nu este intregistrat la un alt operator. Serviciul Blackberry, disponibil la toti operatorii de telefonie mobila, functioneaza pe baza unui PIN unic, specific fiecarui telefon Blackberry in parte. Daca PIN-ul unui telefon este intregistrat in baza de date Blackberry de catre alt operator, nu veti putea utiliza serviciul Blackberry pe acel terminal.( A nu se confunda PIN-ul cartelei sim cu PIN-ul terminalului Blackberry)
– Incercati pe cat posibil sa faceti din cand in cand un backup telefonului dumneavoastra. Puteti downloada Blackberry Desktop Manager de pe site-ul backberry.com. Sistemul Blackberry, este foarte complex, si de uneori instabil. Daca apari erori software, desi sunt foarte rare, riscati sa pierderi iremediabil datele personale din telefon, agenda, contacte, poze, melodii etc. Daca pe ecranul telefonului apare un mesaj de genul: jvm error xxx, atunci softul dumneavoasta are probleme. Daca reusiti, faceti un backup cat mai repede.

28 de comentarii la „Service Blackberry”

 1. Buna ziua! Am si eu un BB 8900 Curve si de la un timp tot mi se inchide telefonu si se se aprinde singur fara sa-i fac nimic si mi se intampla cam de 2 ori pe zi ,un prieten mi-a zis sa il resoftez si dupa va functiona bine.Cat m-ar costa sa il resoftez? Sau daca stiti alta solutie pentru al rezolva. Multumesc!

 2. Salut am un Blackberry torch 9800 si ii cad butoanele de sus , adk tastatura acea mica cu inapoi rasp/respinge , cam cat m`ar costa sa o inlocuiesc sau sa o lipesc? MS

  1. Trebuie sa vedem care este exact problema..din descriere nu-mi dau seama daca e vorba de tastatura de plastic sau cea interna. Pentru o constatare gratuita, va asteptam la noi in service.

 3. Buna ziua, am si eu un blackberry curve 9360 si este codat in orange.Aici in Romania merge, dar in reteaua Orange din Franta nu merge. Ce pot sa fac? Multumesc!

 4. Buna ziua,

  Am un BB 8520, caruia i-am schimbat carcasa (inclusiv miez).
  Acum, dupa ce l-am montat nu mi se mai aprinde ecranul. Mi se aprinde tastatura + LED-ul mic de sus.

  Este o problema de montaj sau a murit?

  Multumesc,

 5. salut. am primit un blackberry 8520 din spania. tel este gasit pe strada. cand il aprind imi cere un cod pentru deblocare. nu pot sa intru in meniu, nu pot sa fac nimic la el. cum pot afla codul sau ce trebuie sa fac?
  multumesc anticipat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *