Suna-neContact

Service NOKIA

Service si reparatii Nokia.

-Suntem specializati in reparatii pentru orice model Nokia. Daca aveti probleme cu telefonul dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati.nokia-lumia-930-6756-013

-Touchscreen-ul telefonului Nokia Lumia este spart?  Va putem ajuta cu piese originale Nokia sau de cea mai buna calitate.

-Putem repara orice defectiune hardware, aparuta in urma unor socuri mecanice, a contactului cu lichide sau a utilizarii defectuase a telefonului Nokia. Service Nokia pentru orice model.

Service Nokia, reparatii, inlocuire carcasa Nokia atunci cand este sparta, tastatura nu functioneaza sau butoanele sunt rupte, va punem la dispozitie piese originale Nokia, montajul efectuandu-se in service-ul nostru.

Reparatii Nokia pe placa de baza, atunci cand conectorul USB este defect si telefonul Nokia nu incarca, reparatii probleme de semnal, service Nokia pentru probleme audio, schimbare casca, sonerie, microfon, senzor proximitate.

Service Nokia si reparatii in cazul in care touchscreen-ul nu functioneaza sau este defect, cand display-ul LCD este spart, tastatura sau butoanele laterale nu functioneaza.

-Rescriere software in cazul unui update de software nereusit, sau cand sistemul de operare Nokia este greoi si de blocheaza des, transfer de date si back-up contacte si alte informatii personale.

Service si reparatii Nokia pentru orice model, orice sistem de operare Nokia,  update de software, instalare pachete limba romana sau alte limbi preferate.

Service Nokia inclusiv cele mai noi modele Nokia Lumia, schimbare touchscreen original, display-LCD, carcasa, baterie, reparatie cititor de sim Nokia Lumia, service Nokia.

Decodare deblocare Nokia modelele SL3, prin calcularea codului de retea si introducerea acestuia direct din tastatura telefonului. O parte din modelele suportate:  Nokia Asha 300, 303, 311, Nokia 300, 500, 700, Nokia 2730, 2700, Nokia N8, Nokia C2-01, C1, Nokia 1800, 1616, Nokia E51, E52, E55, E71, E72 etc,

Suna-ne
Harta