Reparatii telefoane GSM

Vrem sa fim mereu conectati la tehnologie, iar telefonul mobil sau smartphone-ul, ne ofera conectivitatea de care avem nevoie. Navigam neincetat pe canale de socializare, scriem mesaje, fotografiem, initiam apeluri video, vorbim la telefon, altfel spus, suntem dependenti de gadgeturile noastre.

Odata ce am intrat in acest ritm de viata, utilizarea telefonului mobil nu mai este un moft, ci o necesitate. O clipa de neatentie sau neindemanare, poate face ca gadgetul nostru sa piarda legatura cu fratii lui din sistem, si odata cu el, comunicatia noastra se intrerupe. Ne panicam, nu stim ce sa facem pe moment, dar in final gasim solutia: apelam la un service gsm!

Repară inteligent!

Focusați pe nevoile clienților, ne confruntam zi de zi cu defecte mai mult sau mai putin dificile, si incercam pe cat posibil sa oferim servicii de reparatii la cel mai intalt nivel. Fie ca vorbim de un ecran spart sau touchscreen defectuos, reparatia telefonului nu ar trebui sa fie o problema. Interventiile hardware pe care le efectuam in cazul contactului cu apa sau a diverselor lichide, au sanse mai mari de reusita atunci cand se ajunge rapid cu telefonul in service.