Suna-neContact

Decodare iPhone

-Decodare, deblocare iPhone 4S, cu Gevey SIM

 

NOU!!!  Decodare iPhone 4S cu noul Gevey Sim. Trebuie sa stiti operatorul pe care telefonul este codat. Daca nu aveti aceasta informatie, o putem afla noi !!! Pentru decodarea iPhone 4S, fiecareiphone 4 alb service gsm mobitel reparatii Gevey Sim, trebuie programat cu codul operatorului de unde a fost achizitonat telefonul. Daca nu sunteti din Bucuresti, si vreti sa decodati telefonul dumneavoastra iPhone 4S, este necesar sa ne spuneti telefonic operatorul, si va vom trimite prin curier, adaptorul Gevey Sim personalizat. El va functiona cu orice cartela de pe orice operator, dar numai pe acel telefon iPhone 4S!!
-Update: Se pot debloca terminalele Apple iPhone 4S, orice versiune, inclusiv versiunea 6.1.3. Se pot debloca si anumiti operatori CDMA, gen Softbank Japonia, Verizon, Spring USA.
-Reparam orice problema legata de software, din cauza update-ului accidental la versiuni mai mari.
-Daca ati facut update de soft si iPhone-ul dumneavoastra a ramas in recovery mode sau pe ecranul telefonului apare mesajul `please connect to itunes`, va putem ajuta.
-Atentie, daca telefonul dumneavoastra iPhone 4 este functional, deblocat cu o cartela gevey si are o versiune mai mica decat 4.3.5 inclusiv, NU faceti update la ultima versiune 5.0.1 prin intermediul iTunes!!! Telefonul se va bloca pe reteaua gsm de unde a fost cumparat.
-Se poate face jailbreak si activare pentru iPhone 4 versiunea 5.0 si 5.0.1, jailbreak tethered. Acest tip de jailbreak are dezavantajul ca la oprirea sau restartarea accidentala a aparatului, el nu mai poate porni decat cu ajutorul cablului de date si a unei aplicatii instalate pe calculator.
-Momentan, iPhone 4 versiunea 5.0 si 5.0.1 cu firmware modem 04.11.08, nu poate fi deblocat, decodat pentru a merge in orice retea. Se pot debloca inca, cu GEVEY SIM, terminalele Apple iPhone 4 cu versiunea software 4.3.5 firmware modem 04.10.01.
-Daca terminalul dumneavoastra iPhone, a suferit socuri mecanice, carcasa este sparta, anumite butoane nu functioneaza, touchscreen-ul si afisajul-LCD nu functioneaza sau sunt sparte, daca telefonul a luat contact cu un lichid , va rugam sa ne contactati pentru o constatare GRATUITA!
-Daca aveti probleme cu telefonul dumneavoastra, nu exitati sa ne contactati.

Activare, jailbreak, deblocare iPhone, Ipad

 

-Deblocare, decodare iPhone 4, orice versiune, inclusiv versiunea 4.3.5 cu ‘Gevey Sim’ . Deblocare, resoftare, jailbreak orice versiune iPhone 2, 3G, 3GS.iphone 4 alb pe jumatate
-Se pot debloca dispozitivele iPhone 4, versiunea 4.1 cu baseband 01.59.00 si iPhone 3G, 3GS versiunile 4.1, 4.2.1 cu baseband 04.26.08, 05.11.07, 05.12.01, 05.13.04 si 06.15.00
-Se poate face activare, jailbreak, pentru orice model iPhone 4, 3G, 3GS sau 2G, orice versiune software si orice versiune de modem. Aplicatii gratuite iPhone, navigatie,jocuri, tonuri si teme.
-Downgrade iPhone 3GS de la versiunea IOS 5.0 la o versiune anterioara, deblocabila. Deblocare si jailbreak iPhone 3G, 3GS orice versiune.
-Clientii nostrii sunt sfatuiti, sa NU foloseasca iTunes pentru a updata la o versiune mai noua, dispozitivele Apple. Dupa update, se poate pierde functia de deblocare si jalbreak, aparatul fiind practic nefunctional.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:
Yahoo messenger: 
Vodafone    : 0722.98.50.58
Cosmote     : 0765.36.38.90
Romtelecom: 021.313.97.93

Suna-ne
Harta